Anadolu Efes Zalgiris’i Mağlup Etti Skor 94 – 60

THY Euroleague 7. hafta maçları kapsamında Anadolu Efes, kendi sahasında Zalgiris ile karşı karşıya geldi. Türkiye temsilcisi, rakibini 94 – 60 büyük bir farkla yendi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada Lacivert Beyazlı ekip ikinci galibiyetini aldı. İşte Anadolu Efes – Zalgiris karşılaşmasına dair merak edilen ayrıntılar…

Anadolu Efes, THY Euroleague’in yedinci mücadelesinde Litvanyalı rakibini kendi sahasında konuk etti. 2021 – 2022 sezonunda şimdiye dek hedeflediği sonuçları elde edemeyen Türkiye temsilcisi, zafer sevinci ile taraftarlarını da mutlu etti. Müsabaka çift haneli fark ile sona erdi.

Anadolu Efes – Zalgiris Maçından Dakikalar…

Anadolu Efes – Zalgiris Kauna kıran kırana geçen bir maç ile 7. haftayı sonlandırdı. İlk periyotta Türkiye temsilcisi 24 – 17 skor farkı ile üstünlük elde etti. Daha sonra devre arasında oyununu hareketlendiren Lacivert Beyazlı sporcular soyunma odasın 44 – 29 skor ile gitti. Üçüncü periyotta Anadolu Efes, üstünlüğünü muhafaza etti. 3. periyot skoru 69 – 46 oldu.

THY Euroleague müsabakasında Anadolu Efes, Litvanyalı rakibini mağlup ederek 2021 – 2022 sezonunun ikinci zafer sevincini yaşadı. Lacivert Beyazlı taraftarlar, elde edilen galibiyeti coşku ve heyecan ile karşıladı. Zalgiris Kaunas ise yedinci karşılaşmadan yenilgi ile ayrıldı.

Maçın en skorer oyuncusu Anadolu Efes ekibinden 17 sayıya imza atan yetenekli basketbolcu Tibor Pleiss oldu.

Müsabakada Kadrolar

Anadolu Efes, THY Euroleague’in 7. karşılaşmasında Litvanyalı rakibini kendi evinde konuk etti. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maç 94 – 60 Lacivert Beyazlı ekibin galibiyeti ile sona erdi. Mücadelede düdüğü çalan isim Daniel Ierrezuelo olurken yardımcı hakem görevini Elias Koromilas ile Milivoje Jovcic üstlendi.

Zalgiris Kaunas’ın kadrosunda Giffey 2, Strelnieks, Lekavisius 14, Lukosiunas, Kalnietis 2, Blazevic, Cavanaugh 9, Milaknis 14, Ulanovas, Nebo 8 ve Jankunas 9 yer aldı.

Anadolu Efes ise sahada Micic 11, Buğrahan Tolga Geçim, Simon 11, Erten Gazi, Beaubois 3, Singleton 6, Pleiss 17, Tuncer 6, Moerman 8, Petrusev 14, Larkin 8 ve Bryant 10 ile mücadele etti.