EROL BULUT’UN KADIKÖY KUTUSU

Fenerbahçe teknik direktörü koltuğunda Erol Bulut ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayırmıştı. Kadıköy’de alınan mağlubiyetlerin ardından bu kararın alınması tüm taraftarlar tarafından oldukça coşkuyla karşılandı. Fakat Erol Bulut’un ayrılığın ardından farklı detaylar de ortaya çıktı. Kadıköy adeta uçaktaki kara kutu gibi bir hale büründü ve kara kutu yavaş yavaş açılmaya başlandı.

EROL BULUT’UN ÖĞRENCİLERİ İLE OLAN İLETİŞİMİ

Teknik direktör Erol Bulut neredeyse dokuz aydır Fenerbahçe’nin başında teknik direktörlük koltuğunda oturuyor. Öğrencilerin olan iletişim sıkıntısı sürekli dile getirilen Erol Bulut’un son olarak Caner Erkin ile yaşadığı durum aslında en fazla gündeme gelen konulardan birisiydi.

Öğrencilerine karşı oldukça mesafeli, soğuk, uzak bir ilişki kuran ve bunu mütemadiyen devam ettin Erol Bulut öğrencileri tarafından bir türlüce bilemedim. Bu konuda sürekli Emre Belezoğlu tarafına uyarısı da bunu bir türlü değiştiremedim Erol Bulut aslında öğrencilerinin tepkisini de çekti ve bu tepkiler Çığ gibi büyüdü.

EROL BULUT’UN KADIKÖY RAPORU

Teknik direktör Erol Bulut Kadıköy’de mağlubiyet aldıkça kendi sonunu kendi hazırladı. Fenerbahçe tarihinin en kötü iç saha, Kadıköy sonuçlarını yaşayan erol bulut yönetimindeki Fenerbahçe bu kara lekeyle daha fazla takımda bulunamadı.

Aslında erol bulut yönetimindeki Fenerbahçe deplasmanda en başarılı sezonunu geçirmiş olsa da hiç sağdaki başarısızlık ve artık ligin en alt sıralarındaki yer alan takımlara bile kaybetmesi durumunda yönetim tarafından oldukça eleştirilmişti.

Tüm bu alanın Kadıköy mağlubiyetlerinin ardından aslında Ali Koç Erol Bulut’a karşı olan güvenini uzun bir süredir kaybetmiştim. Erol bulut dokuz aya yakın sürede iki kez istifa kararı alsana bunların hiçbirisini uygulamaya dökmedi. Bu istifalar sadece karar olarak kaldı.

Aslında Erol Bulut ile yollarını daha önceden ayırmak isteyen Fenerbahçe yönetimi Trabzonspor karşısındaki galibiyetin alan Erol Bulut’un sürecini biraz daha uzattı.10’dan sonra gelen mağlubiyetlerin ardından Erol Bulut ile yollarını kesin olarak ayırmaya karar verdiler.

Emre Belezoğlu Fenerbahçe’nin çıktı Son üç maçın kadrosunu yapan isim. Erol Bulut’un otorite sorunu yaşaması nedeniyle oldukça sorunlar yaşayan Fenerbahçe ekibi aynı zamanda Erol Bulut’un kontrolü futbolunda hiç sevemedim. Bir türlü kontrolü futbolunu azaltamayan ve mütemadiyen bunu uygulayan Erol Bulut eleştirilerin oda olmaktan vazgeçemedi.