HATAYSPOR 1 PUANA TAMAM DEDİ

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Atakaş Hatayspor takımı deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Maç için tüm hazırlıkların tamamlayan Atakaş Hatayspor takımı galibiyet elde etmek için çıktı sahada beraberlik sonucu ile ayrıldı. Her iki güçlü takımda maçı kazanamak için sahaya çıkmış olsalar da maç golsüz bir eşitlik ile tamamlandı.

Hatayspor maçı kazanarak puanını yükseltmek ve en önemlisi de ilk 5 takım için sıralamasını zorlamak istiyorken İttifak Holding Konyaspor’da galibiyetle orta sıralarda sağlam bir yere ulaşmak istiyordu. Maç sonucunda Konya’da puanla bölüşüldü.

HATAYSPOR 54 PUANDA KALDI

Konuk takım Atakaş Hatayspor deplasmanda oynadığı Konyaspor maçını kazanmak için sahaya çıkmıştı. Fakat maçta gol sesi olmadığı için golsüz bir eşitlikle her iki takımda bir puan olarak sahadan ayrılmak durumunda kaldı. Maçın tüm hazırlıklarını tamamlayan Atakaş Hatayspor takımı teknik direktörleri Ömer Erdoğan yönetiminde oynadığı maçı beraberlik sonucu ile tamamladı.

90 dakika boyunca maçta hiçbir gol pozisyon olmadığı için skor değişmedi ve her iki takımda bir puan alarak sahadan ayrıldı. Maçın sonunda hakem Atila Karaoğlan itirazlara devam eden İttifak Holding Konyasporlu oyuncu oyuncu Skubic’e ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Her iki takımda maçı kazanmak için sahaya çıkmıştı. Bu maç galibiyeti her iki takım içinde oldukça önemlidir birazdaydı. Konyaspor takımı üç puan için ter döktü Atakaş Hatayspor 3 puan için ter döktü fakat her iki takımda birer puan olarak sahadan ayrıldılar.

HATAYSPOR’DA SON DURUMLAR

Süper Toto Süper Lig’in 37. haftası dün itibari ile tamamlandı. Atakaş Hatayspor takımı İttifak Holding Konyaspor karşısında oynadığı maçta gol bulamadığı için her iki takımda bir puan alarak sahadan ayrıldı. Atakaş Hatayspor takımı 54 puana ulaşırken altıncı sıradaki yerini korudu. İttifak Holding Konyaspor takımı da 42 puanı 11. sırada yer alıyor. Kalan beş haftayı oldukça iyi değerlendirmek durumunda olan her iki takımda galibiyetlerle sezonu kapatmakla üç puanları toplamak istiyorlar. Atakaş Hatayspor’un hedefi ilk 5 dakikanın içerisinde sezonu kapatmak Konyaspor hedefi de ilk 10 takımın içerisinde sezonu kapatmak.