Antalyaspor Adana Demirspor Maç Hazırlığı Başladı

Antalyaspor Adana Demirspor Maç Hazırlığı Başladı

28 Eylül 2021 Kapalı Yazar: SporTakvimiGuncel

This content has been archived. It may no longer be relevant

Süper Lig’in 8. Haftasında Fraport TAV Antalyaspor, Adana Demirspor’u ağırlayacak. 1 Ekim Cuma günü saat 20.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesinde ev sahibi Fraport TAV Antalyaspor, 8 puanla on üçüncü, Adana Demirspor ise 9 puanla on ikinci sırada yer alıyor.

Ev sahibi ekip, son maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip Adana Demirspor ise son maçında Gaziantep FK’yi 4-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü.

Fraport TAV Antalyaspor, milli ara sonrasında oynanacak 9. Hafta maçında Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak. Adana Demirspor ise 9. Haftada Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak.

Antalyaspor Galibiyet İstiyor

Ersun Yanal yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor, on altıncı sırada bitirdiği 2020-21 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselerek büyük bir başarı sergilemişti. Ersun Yanal’ın öğrencileri, 2021-22 sezonunda oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı ve 8 puan topladı. Fraport TAV Antalyaspor, 2021-22 sezonunda oynadığı 7 lig maçında 7 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

Antalyspor, ilk maçında Göztepe ile 1-1 berabere kaldıktan sonra 2. Haftada Fenerbahçe’ye mağlup oldu. 3. Hafta maçında Çaykur Rizespor’u 3-2 ile geçen Fraport TAV Antalyaspor, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Daha sonra Gaziantep FK ve Beşiktaş’a mağlup olan Fraport TAV Antalyspor, son iki maçında sırasıyla Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı ve Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etti.

Fraport TAV Antalyaspor’da Adana Demirspor maçı hazırlıkları yapılan antrenmanla sona erdi.

Demirspor Çıkışı Sürdürme Peşinde

2020-21 sezonunda TFF 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp 26 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor ise 2021-22 sezonuna istediği gibi başlayamadı. İlk 3 haftada alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Samet Aybaba ile yollarını ayıran Adana Demirspor’da teknik direktörlük görevine Vincenzo Montella getirildi.

İlk 4 maçında 2 galibiyet, 2 de beraberlik alan Adana Demirspor, son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışa geçti. Adana Demirspor, deplasmanda oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam etti.