MİLLİ TAKIM NORVEÇ’TE BAŞARI İSTİYOR

MİLLİ TAKIM NORVEÇ’TE BAŞARI İSTİYOR

26 Mart 2021 Kapalı Yazar: SporTakvimiGuncel

This content has been archived. It may no longer be relevant

A Milli takımımız Türkiye 27 Mart Cumartesi günü saat 20:00’de Norveç ile karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası elemelerinde kendi grubundaki yani C Grubu’ndaki takımlar ile karşı karşıya gelen A Milli takımımız Türkiye ilk olarak Hollanda ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçı kazanan Türkiye tüm dünyada oldukça büyük bir başarı ve büyük bir sükse yarattı. Hollanda’yı 4-2 yenen A Milli Takımımız Türkiye aynı performansı Norveç maçında da göstermek istiyor.

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Grubu’ndaki Türkiye kendi grubundaki takımlar ile karşı karşıya geliyor. Mart ayında üç maça çıkacak olan Türkiye bu üç maçında kazanmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. İlk maç olan Hollanda’yı kazanan ve sahadan galibiyetle ayrılan Türkiye ikinci maç Norveç’te kazanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Maç 27 Mart Cumartesi günü saat 20:00’de İspanya’nın Malaga kentinde oynanacak. Aslında Norveç’in ev sahipliği yapması gereken maç COVID-19 önlemleri nedeniyle bağımsız bir ülke olan İspanya’da oynanmasına karar verildi. Maçı canlı olarak TRT 1 ekranlarında kendi saatinde izleyebilirsiniz.

UĞURCAN ÇAKIR KALESİNE GEÇİT VERMEYECEK

Şüphesiz ki Türkiye Hollanda maçının yıldız isimlerinden birisi de kaleci Uğurcan Çakır da. Uğurcan Çakır müthiş kurtarışlar ile ve penaltı kurtarışını da yaparak maçın yıldız isimlerinden birisi oldu.

Norveç maçında da Uğurcan Çakır sahaya çıkacak ve rakip takımın ataklarının hücumlarına karşılık vererek onları püskürterek kalesine geçit vermek istemiyor. Norveç maçı için özellikle şut ve taktik çalışması yapan A Milli takımımız Türkiye tüm bu hazırlıklarını da bulunan milli takım kampı eğitim tesislerinde tamamladı.

Yine tüm hazırlıkların orada tamamlayacak olan ve son hazırlıklarında orada bitecek olan hamile takımımız Türkiye İspanya’nın Malaga kentinde yer alan ve maçı oynayacakları statta da son hazırlıklarını Yaparak maça hazır olacaklarını söylediler. Şenol Güneş öğrencilerine oldukça güveniyor.

Hollanda maçında sahaya çıkan oyuncuları için yenileme programı hazırlayan Şenol Güneş kalan oyuncularıyla da beraber sıkı bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Norveç maçından sonra 30 Mart Salı günü beton ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye o maçı da kazanmak istiyor ve üç maç galibiyet ile bu elime serisini bitirmeyi hedefliyor. Norveç maçı için Başarılar Türkiye!